Oostendorp Keyboard Forum
Oostendorp Keyboard Forum
Startpagina | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Gebruikers | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

 Alle forums
 Oostendorp Yamaha Tyros 2 Forum
 Overige onderwerpen
 Huisregels Oostendorp Keyboard Forum
 Nieuw onderwerp  Onderwerp gesloten
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

admin
Forum administrator

299 berichten

Geplaatst - 18/03/2013 :  09:06:18  Toon profiel  Bezoek de homepagina van admin
Welkom op het Oostendorp Keyboard Forum!

Een ontmoetingsplek voor toetsenisten, welke bedoeld is om ervaringen uit te wisselen, elkaar tips te geven en te discussiëren over de mogelijkheden van de instrumenten. Het is in 2005 begonnen als een forum speciaal voor de Yamaha Tyros2, maar in de loop der tijd hebben we het uitgebreid met andere merken en modellen. Het forum is een digitale ontmoetingsplek voor mensen waar u zelf een onderwerp aan het licht kunt brengen of op een ander onderwerp kunt reageren. Net als in de dagelijkse ‘gewone’ gesprekken gelden er een aantal (beleefdheids)regels, die er voor zorgen dat de communicatie voor iedereen aangenaam en prettig verloopt. Bij plaatsing van ieder bericht gaat u automatisch akkoord met de onderstaande huisregels.


1. Leden zijn zelf verantwoordelijk voor de persoonlijke informatie die ze geven en de gebruikersnaam die ze kiezen. Je hoeft je niet onder je eigen naam te registreren. Dit is een openbaar forum waar iedereen zich kan registreren, dus iedereen kan de berichten en andere informatie lezen. Het is ook mogelijk dat berichten vindbaar worden met zoekmachines.

2. Per persoon mag er één account worden gemaakt.

3. Leden moeten berichten plaatsen op een manier die respectvol is voor andere forumgebruikers. Schelden op andere leden of kwetsende reacties, worden niet getolereerd en zullen leiden tot een waarschuwing. Meerdere waarschuwingen kunnen leiden tot een ban.

4. Leden dienen zich niet als moderators te gedragen. Als leden iets opmerken dat in strijd is met dit document, dan zijn ze welkom om de moderators hierop te attenderen via een persoonlijk bericht (PM).

5. Berichten moeten in een passend forum worden geplaatst. Bekijk goed binnen welk onderwerp of subonderwerp een bepaalde vraag of opmerking past.

6. Leden krijgen het advies een passende, beschrijvende en inhoudelijke titel gebruiken bij het plaatsen van een nieuw onderwerp. Voorbeelden van goed werkende titels zijn “Vraag over aansluiten MFC10-pedaal op Tyros 4” of “Hoe maak ik een nieuwe registratiebank aan?” Voorbeelden van niet goed werkende titels zijn: "Help!", "Was is dit?", “Vraagje”, etc.

7. Bij het reageren blijven leden bij de inhoud van het onderwerp, of een nieuw onderwerp starten. Dit betekent niet dat je niet terloops wat off-topic opmerkingen kan plaatsen, maar zorg er voor dat het originele onderwerp niet helemaal verandert. Forumonderwerpen dwalen van nature soms af. Wanneer dat gebeurt, is het een goede gewoonte om een nieuw onderwerp aan te maken. Moderatoren kunnen hierbij indien nodig ingrijpen en een bericht of onderwerp binnen het forum naar een passender plek verplaatsen.

8. Reclame om commerciële belangen is niet toegestaan in je berichten, bijlagen, onderschrift en avatar: niet in tekst, niet in de vorm van afbeeldingen, en zeker niet in de vorm van linken naar commerciële pagina's.

9. Het forum is hoofdzakelijk bedoeld om u verder te helpen met de mogelijkheden van uw muziekinstrument. Het noemen of vergelijken van prijzen is niet toegestaan.

10. Als je een ongepast privébericht (PM) of een e-mail die verstuurd is via dit forum ontvangt, dan kan je de e-mail doorsturen naar het algemene e-mailadres van de keyboardafdeling van Muziekcentrum Oostendorp (keyboard@oostendorp-muziek.nl).

11. Noot: plaats zulke PM’s of e-mails niet op het forum. Gemelde PM’s en e-mails zullen worden beoordeeld en leiden mogelijk tot waarschuwingen en/of de intrekking van de mogelijkheid om gebruik te maken van privéberichten/het versturen van e-mails via dit forum van degene die de ongepaste berichten verstuurde.

12. De bepaling van wat beschouwd wordt als onfatsoenlijk, vulgair, ongepast of anderszins niet voldoen aan deze forumregels zoals beschreven in deze punten, is aan de moderators en niet de gebruikers. Moderatoren kunnen te allen tijde ingrijpen daar waar zij dit nodig achten. Ingrijpen kan o.a. Bestaan uit verzoek “on topic” te blijven, maar ook uit het verplaatsen of verwijderen van een bericht, onderwerp of sub-onderwerp.

13. Realiseer je, dat moderatoren hun werkzaamheden voor het forum op volledig vrijwillige basis uitvoeren. Wat zij doen, doen zij in goed overleg met elkaar en altijd naar eer en geweten. De moderatoren zijn de gastheren op het forum waar jij als lid een welkome gast bent. Alle gasten worden door de gastheren gelijkwaardig behandeld. Men hoeft het vanzelfsprekend niet altijd met elkaar eens te zijn. Bij een verschil van inzicht blijft men altijd spelen “op de bal” en nooit “op de man”.
Wederzijds respect tussen leden onderling en tussen leden en moderatoren is altijd de basis van het Oostendorp Keyboard Forum.


Tot slot

Om het doel van dit forum te benadrukken sluiten we deze huisregels af waarmee ze ook beginnen:
Het Oostendorp Keyboard Forum is een ontmoetingsplek voor toetsenisten, welke bedoeld is om ervaringen uit te wisselen, elkaar tips te geven en te discussiëren over de mogelijkheden van de instrumenten.
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Onderwerp gesloten
 Printversie
Ga naar:
Oostendorp Keyboard Forum © 2017 Oostendorp Muziek B.V. Ga naar begin van deze pagina
 Image Forums 2001 Snitz Forums 2000