Oostendorp Keyboard Forum
Oostendorp Keyboard Forum
Startpagina | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Gebruikers | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

 Alle forums
 Oostendorp Yamaha Tyros 3 Forum
 Tyros 3 gerelateerde onderwerpen
 voetschak.
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Volgende pagina
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp
Pagina: van 2

g.holland8@upcmail.nl
New Member

21 berichten

Geplaatst - 15/03/2017 :  10:57:52  Toon profiel  Reageer met citaat
Ik heb een voetschak. aangesloten (FC5) op nr. 2 en wil bij style stop/start te doen, maar werkt niet. Ook geprobeerd via function, controlle, maar kan het niet vinden. s.v.p. hulp.
Groet Ger.

Rene
Senior Member

687 berichten

Geplaatst - 15/03/2017 :  13:01:22  Toon profiel  Reageer met citaat
Beste Ger,

Heb je geprobeerd de polarity om te draaien?
Function, controller.
Pedal polarty van + naar - of andersom.
Misschien dat het nu wel werkt.

succes.
Rene

Ik heb 'm.......de Tyros5.

KRK VXT 8, KRK sub 10,
Presonus 16.4.2. digitale mixer, MFC-10
Ga naar bovenaan de pagina

g.holland8@upcmail.nl
New Member

21 berichten

Geplaatst - 15/03/2017 :  15:10:35  Toon profiel  Reageer met citaat
geprobeerd van +naar- en omgekeerd zonder resultaat. Helaas.

Gr. Ger.
Ga naar bovenaan de pagina

Soneg
Advanced Member

1041 berichten

Geplaatst - 15/03/2017 :  18:49:41  Toon profiel  Bezoek de homepagina van Soneg  Reageer met citaat
Druk op Direct Access en bedien dan de voetschakelaar , dan zou je de vereiste functie moeten kunnen selecteren .

Soryt

Tyros 5 /MFC10 /Tannoy D8 speakers
Ga naar bovenaan de pagina

g.holland8@upcmail.nl
New Member

21 berichten

Geplaatst - 15/03/2017 :  20:05:32  Toon profiel  Reageer met citaat
Dag Soryt,
Ga ook dat proberen. Je hoort van me.
Gr. Ger.
Ga naar bovenaan de pagina

eddy vanzee
Senior Member

740 berichten

Geplaatst - 16/03/2017 :  10:40:52  Toon profiel  Reageer met citaat
even geprobeerd, schijnt zo bij mij wel te lukken :
-[Function] > [Controller] > Tabblad "Footpedal" ;
-met de knoppen [A] en [B] > (de gewenste en op de juiste plaats
aangesloten) pedaal "2" selecteren;
-met de knoppen [C] en [D] > de functie selecteren >[Style Start/Stop];
-nadien onder een registratieknop opslaan in registratiebank.
(zorg ervoor dat "Pedal" "AAN"-gevinkt is in dialoogvenster van registratiebank)
Om te gebruiken : laad betreffende registratiebank en DRUK op de betreffende REGISTRATIEKNOP.
VrGr
eddy vanzee




Bewerkt door eddy vanzee op 16/03/2017 20:08:12
Ga naar bovenaan de pagina

g.holland8@upcmail.nl
New Member

21 berichten

Geplaatst - 16/03/2017 :  10:58:07  Toon profiel  Reageer met citaat
Dag Soryt. Bij direct access bij stop acmp ingesteld op style, maar ook andere getest. geen resultaat. ja, wat nu?

Groet Ger.
Ga naar bovenaan de pagina

g.holland8@upcmail.nl
New Member

21 berichten

Geplaatst - 16/03/2017 :  13:39:48  Toon profiel  Reageer met citaat
Bedankt Eddy voor je reactie. Ook dat ga ik later proberen. De aanhouder wint, toch?
Groet Ger
Ga naar bovenaan de pagina

g.holland8@upcmail.nl
New Member

21 berichten

Geplaatst - 16/03/2017 :  16:35:47  Toon profiel  Reageer met citaat
Dag Eddy, zie bij controller foot pedal 2 selecteren niet. Staat niet bij function Ook bij c en d Style start/stop niet. Lastig hè?
Groet Ger.
Ga naar bovenaan de pagina

eddy vanzee
Senior Member

740 berichten

Geplaatst - 16/03/2017 :  20:16:11  Toon profiel  Reageer met citaat
Sorry Ger in mijn uitleg ben ik vergeten te vermelden
dat je naar het tabblad "Footpedal" moet gaan.
Ik heb intussen deze uitleg aangepast.
Dus: Function > Controller > tabblad Footpedal.
De tabbladen kan je selecteren met de twee pijltjes-knoppen (< >)
rechts bovenaan op het scherm.
VrGr.
eddy vanzee

Bewerkt door eddy vanzee op 16/03/2017 20:37:33
Ga naar bovenaan de pagina

g.holland8@upcmail.nl
New Member

21 berichten

Geplaatst - 17/03/2017 :  11:58:34  Toon profiel  Reageer met citaat
Hoi Eddy,ja, wat ik doe doe ik, maar zie nu de twee pijltjes rechts boven niet bij foot pedal Ik denk dat ik het maar hierbij laat. Te moeilijk, denk ik.

Groet Ger.
Ga naar bovenaan de pagina

eddy vanzee
Senior Member

740 berichten

Geplaatst - 17/03/2017 :  15:47:38  Toon profiel  Reageer met citaat
Hallo Ger,
er is niets moeilijk aan hoor.
Als je al op het tabblad "Footpedal" zit heb je de pijltjes niet meer nodig.
De "pijltjesknoppen" staan niet in het dialooggedeelte van het scherm,
maar wel ernaast in de zwarte omkadering van het scherm.
Het zijn de allereerste knoppen waar "TAB" tussen staat, rechts bovenaan
in de zwarte omkadering van het scherm.
Met deze knoppen kan je de "Tabbladen" selecteren in een dialoogscherm of menu.
VrGr.
eddy vanzee
Ga naar bovenaan de pagina

g.holland8@upcmail.nl
New Member

21 berichten

Geplaatst - 17/03/2017 :  15:50:42  Toon profiel  Reageer met citaat
Hoi Eddy, Nou, dan gaan we dat maar er proberen. Bedankt voor je geduld.

Gr. Ger.
Ga naar bovenaan de pagina

g.holland8@upcmail.nl
New Member

21 berichten

Geplaatst - 17/03/2017 :  18:36:19  Toon profiel  Reageer met citaat
Hoi Eddy, Als ik in het menu footpedal ben kom ik geen steek verder.De piltjes (ook al heb ik die blijkbaar niet nodig) zie ik rechts boven niet in de zwarte omkadering. Alleen de tabknoppen. ja, wat nu. zou dat tel. moeten?
Ga naar bovenaan de pagina

eddycafmeyer
Average Member

110 berichten

Geplaatst - 17/03/2017 :  20:00:11  Toon profiel  Reageer met citaat
Ik heb geen Tyros 3, kan dus moeilijk helpen.
Maar misschien kunnen jullie via skype tonen hoe het moet?
Een instelling voor een pedaal kan toch niet zo moeilijk zijn, maar uitleg geven zonder beeld is niet handig.
Eddy
Ga naar bovenaan de pagina

g.holland8@upcmail.nl
New Member

21 berichten

Geplaatst - 17/03/2017 :  22:43:09  Toon profiel  Reageer met citaat
Dag Eddy,wellicht is er iemand van het forum die wel een T3 heeft en kan helpen. Inieder geval bedankt.

Groet Ger.

Ga naar bovenaan de pagina
Pagina: van 2 Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
Volgende pagina
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Oostendorp Keyboard Forum © 2017 Oostendorp Muziek B.V. Ga naar begin van deze pagina
 Image Forums 2001 Snitz Forums 2000