Oostendorp Keyboard Forum
Oostendorp Keyboard Forum
Startpagina | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Gebruikers | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

 Alle forums
 Oostendorp Yamaha Tyros 5 Forum
 Tyros 5 gerelateerde onderwerpen
 Tyros 5 Firmware Updater V1.12
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

Florby
Starting Member

3 berichten

Geplaatst - 23/11/2017 :  16:52:12  Toon profiel  Reageer met citaat
Ik heb blijkbaar de Update V1.12 gemist en nu moet de Firmware Updater V1.13 geïnstalleerd worden. Kan er mij iemand helpen om aan de update V1.12 te geraken? Ik heb mijn Tyros 5 tweedehands gekocht! Kan ik zonder de V1.12 te plaatsen nu de V1.13 uitvoeren?

eddy vanzee
Senior Member

919 berichten

Geplaatst - 23/11/2017 :  18:27:18  Toon profiel  Reageer met citaat
Hallo Florby,
je kan gewoon de laatste versie erop zetten.
Je hebt de vorige niet nodig.
VrGr
eddy vanzee
Ga naar bovenaan de pagina

Florby
Starting Member

3 berichten

Geplaatst - 24/11/2017 :  14:10:15  Toon profiel  Reageer met citaat
Had nog al gehoord dat in de nieuwste versie al de vorige upgrades vervat zitten, maar ik wil graag zeker zijn dat er niets fout loopt. Ondertussen heb ik de Updater V.13 op PC uitgepakt (Unzip); op USB-stick gezet en dadelijk geïnstalleerd. Start/stop-knop ingedrukt houden bij het aanzetten van de Tyros5 en na de melding dat de updaet kan starten, nog twee maal op start/stop drukken.
Bedankt Eddy
Ga naar bovenaan de pagina

jeanlb
New Member

23 berichten

Geplaatst - 03/01/2018 :  09:41:31  Toon profiel  Reageer met citaat
Om de firmware te plaatsen wil de start/stop niet werken het keyboard start normaal op, wat kan ik doen (t5 76)

groetjes,
JL
Ga naar bovenaan de pagina

theplayer
Moderator

2617 berichten

Geplaatst - 03/01/2018 :  13:12:15  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Hallo Jean-Luc,

Houdt de start/stop knop net zo lang ingedrukt totdat de Tyros is opgestart.
Hij komt dan vanzelf in de update-mode.
Éérst indrukken en dan pas aanzetten.
Groetjes,




Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
Ga naar mijn Tyrossite
Ga naar bovenaan de pagina

Wouter1972
Average Member

281 berichten

Geplaatst - 03/01/2018 :  18:49:03  Toon profiel  Reageer met citaat
Weet iemand wat de verbeteringen zijn in de nieuwste update?
Ga naar bovenaan de pagina

theplayer
Moderator

2617 berichten

Geplaatst - 03/01/2018 :  21:30:41  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Hoi Wouter,

Op mijn site staan alle updates beschreven.
Tyros 5 upgraden
Groetjes,




Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
Ga naar mijn Tyrossite
Ga naar bovenaan de pagina

jeanlb
New Member

23 berichten

Geplaatst - 04/01/2018 :  19:43:00  Toon profiel  Reageer met citaat
Bedankt voor de informatie,

Maar het is niet de eerste keer dat ik een firmware update doe en de TYROS5SETUP.PRG staat op de usb (niet in een dir) en bij het inladen blijf ik op de start/stop toets drukken terwijl ik het keyboard aanzet.Maar om één of andere reden doet het keyboard niet wat moet!
Zelf een reset gedaan denkende dat er een onderliggend probleem was.
Groetjes
JL

groetjes,
JL
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Oostendorp Keyboard Forum © 2017 Oostendorp Muziek B.V. Ga naar begin van deze pagina
 Image Forums 2001 Snitz Forums 2000