Oostendorp Keyboard Forum
Oostendorp Keyboard Forum
Startpagina | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Gebruikers | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

 Alle forums
 Oostendorp Yamaha Tyros 5 Forum
 Tyros 5 gerelateerde onderwerpen
 Device error
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

Geert55
Starting Member

16 berichten

Geplaatst - 05/02/2018 :  12:37:28  Toon profiel  Reageer met citaat
Ik heb afgelopen week bij het opstarten van de T5 een melding gekregen DEVICE EROR

pedal van Vocal Harmony not working of eensgelijke tekst

heeft iemand ook al een keer zoiets gezien ?

Geert55
Starting Member

16 berichten

Geplaatst - 05/02/2018 :  12:45:41  Toon profiel  Reageer met citaat
""Device error! The pedal and and Vocal Harmony are not effective",

Dit is de exacte melding

gr geert
Ga naar bovenaan de pagina

Geert55
Starting Member

16 berichten

Geplaatst - 05/02/2018 :  12:47:07  Toon profiel  Reageer met citaat
Het vreemde aan deze melding is dat er helemaal geen pedalen aangesloten zijn en op geen gebruik wordt gemaakt van VH ook niet in de registraties.

Ga naar bovenaan de pagina

Megat
Starting Member

4 berichten

Geplaatst - 06/02/2018 :  17:13:01  Toon profiel  Reageer met citaat
Dag Geert,
Ik heb dat met de T5 ook enkele keren gehad. Ik kon het instrument dan wel gewoon gebruiken, maar het volume van variatie B in een specifiek stuk was dan ook lager . Opnieuw opstarten deed bij mij dan het probleem oplossen. Geen melding meer en het volume ook weer normaal. Nu alweer een poos geen last meer van gehad.
Ga naar bovenaan de pagina

laakies
Advanced Member

1608 berichten

Geplaatst - 06/02/2018 :  20:46:26  Toon profiel  Bezoek de homepagina van laakies  Reageer met citaat
Heb je er de laatste nieuwe firmware opstaan???



Gr Toine
Tyros 5 xl-61 & M-Audio-61
PA: 2 x LD-Systems Maui 5

Bezoek eens mijn website:
www.laakies.nl boordevol met info over de Tyros

Bewerkt door laakies op 06/02/2018 20:46:46
Ga naar bovenaan de pagina

Geert55
Starting Member

16 berichten

Geplaatst - 07/02/2018 :  12:37:21  Toon profiel  Reageer met citaat
Dank voor jullie reacties.

Ik heb volgens de deskundige de laatste firmware geinstalleerd.

Het is trouwens precies zoals Megat omschrijft.
Het keyboard functioneerd gewoon en de melding verschijnt niet elke keer maar popt af en toe op bij het opstarten.

Zoals gezegd is er geen microfoon of pedaal aangesloten en de lampjes bij VH branden gewoon.

Zou niet weten of er nu wel of niet iets aan de hand is met het keyboard

gr geert
Ga naar bovenaan de pagina

omer
Average Member

120 berichten

Geplaatst - 07/02/2018 :  14:16:10  Toon profiel  Reageer met citaat
Dag, ook ik heb dit een paar keer voorgehad en na een nieuwe start was alles in orde. Ik heb de laatste update uitgevoerd en tot nu niets meer gemerkt.
Ga naar bovenaan de pagina

Megat
Starting Member

4 berichten

Geplaatst - 07/02/2018 :  17:05:13  Toon profiel  Reageer met citaat
Mijn T5 is in april 2017 geleverd door een ofiiciŽle Yamaha dealer. Mag ik er dan van uitgaan dat de laatste versie (1.13 zie ik op het scherm) van de software op het instrument zit ?

Bewerkt door Megat op 07/02/2018 17:31:24
Ga naar bovenaan de pagina

tyros2
Senior Member

701 berichten

Geplaatst - 08/02/2018 :  08:46:28  Toon profiel  Reageer met citaat
Inderdaad V1.13 is de laatste update tot nu toe.

Muzikale Groet
Henk
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Oostendorp Keyboard Forum © 2017 Oostendorp Muziek B.V. Ga naar begin van deze pagina
 Image Forums 2001 Snitz Forums 2000