Oostendorp Keyboard Forum
Oostendorp Keyboard Forum
Startpagina | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Gebruikers | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

 Alle forums
 Oostendorp Yamaha Tyros 5 Forum
 Tyros 5 gerelateerde onderwerpen
 midi een na een afspelen
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

eddycafmeyer
Average Member

132 berichten

Geplaatst - 01/06/2018 :  09:00:14  Toon profiel  Reageer met citaat
Ik werk heel weinig met midi, maar organiseer binnenkort een 'Vlaanderen Zingt'met midifiles waar de mensen meezingen.
Ik deed dit enkele jaren geleden al eens, maar ben vergeten hoe je via een pedaal van midifile1 naar midifile2, enz kunt gaan via pedaal.
Ergens een instelling wijzigen, maar waar?

Huib
Average Member

122 berichten

Geplaatst - 01/06/2018 :  11:19:03  Toon profiel  Reageer met citaat
Ook ik weet het niet meer om de 8 registratie knoppen met het voet pendaal te laten verspringen .

Groet Huib
Ga naar bovenaan de pagina

theplayer
Moderator

2629 berichten

Geplaatst - 01/06/2018 :  11:58:12  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Hoi,


Kijk eens hier.
zo moet het lukken.
http://home.hccnet.nl/f.lijflander/tyros1/Tips/Registsequence.htm
Groetjes,




Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
Ga naar mijn Tyrossite
Ga naar bovenaan de pagina

eddycafmeyer
Average Member

132 berichten

Geplaatst - 01/06/2018 :  12:17:19  Toon profiel  Reageer met citaat
Dank Huib en 'theplayer' , maar ik denk dat het niet via de registraties gaat, ik deed het toch vroeger niet via registraties.
Ga naar bovenaan de pagina

stijn
Junior Member

61 berichten

Geplaatst - 01/06/2018 :  13:28:58  Toon profiel  Reageer met citaat
In de lijst met pedaalfuncties (zie Tyros 5 Reference p. 134) staat geen opdracht om een volgende midi op te roepen.

Wat je wel kan doen is een aantal Registratiebanken aanmaken met 1 song per knop, dus 8 songs per bank. Dan kan je de Regist Sequence-functie gebruiken om met een pedaal de volgende knop te activeren en op het einde (knop 8) de volgende bank op te roepen, enz. Of je bepaalt zelf welke volgorde de Sequence moet uitvoeren (per bank).

Hier kan je een korte handleiding downloaden:
https://www.dropbox.com/s/eojrweddsg9p33u/Sequence%20maken.pdf?dl=0

Veel succes ermee,
Stijn

Graag een reactie.
Ga naar bovenaan de pagina

theplayer
Moderator

2629 berichten

Geplaatst - 01/06/2018 :  18:56:53  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Je kunt ook in het menu aangeven dat alle songs achter elkaar afgespeeld moeten worden.
Staat dacht ik onder song.
Groetjes,




Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
Ga naar mijn Tyrossite

Bewerkt door theplayer op 01/06/2018 18:57:31
Ga naar bovenaan de pagina

Huib
Average Member

122 berichten

Geplaatst - 01/06/2018 :  20:52:17  Toon profiel  Reageer met citaat
Frans en Stein
Ik heb de lijst van Frans van jaren terug gevonden, ook heb ik van Stein deze uitgeprobeerd, maar kan het niet voor elkaar krijgen dat hij naar de volgende registratie knop gaat. Wat doe ik verkeerd?

Groet Huib

PS
(hartelijk bedankt voor de snelle gegevens)
Ga naar bovenaan de pagina

eddycafmeyer
Average Member

132 berichten

Geplaatst - 03/06/2018 :  08:20:25  Toon profiel  Reageer met citaat
Gevonden! Mede dank zij de tip van The Player, waarvoor dank.
In Function , Song Setting, en bij RepeatMode duid je 'All' aan.
Daardoor spelen de midifiles automatisch een na een door.
Ik gebruik dan het voetpedaaltje om op pauze te kunnen duwen ( Function, Controller, Footpedal, en je klikt op Song Play/Pause )
De midifiles (bij mij een 25-tal) nummer je in de volgorde die je wenst.
Succes
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Oostendorp Keyboard Forum © 2017 Oostendorp Muziek B.V. Ga naar begin van deze pagina
 Image Forums 2001 Snitz Forums 2000