Oostendorp Keyboard Forum
Oostendorp Keyboard Forum
Startpagina | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Gebruikers | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

 Alle forums
 Oostendorp Yamaha Tyros 5 Forum
 Tyros 5 gerelateerde onderwerpen
 Audio-track toewijzen aan een specifieke toets
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

JendeK
Starting Member

4 berichten

Geplaatst - 30/08/2018 :  14:33:18  Toon profiel  Reageer met citaat
Ik bezit een Yamaha Tyros5. Ik weet dat het in de Tyros4 mogelijk is dat een in de audio-recorder opgenomen file toegewezen kan worden aan 1 specifieke toets. Ik probeer die mogelijkheid nu te ontdekken in de Tyros5 maar ik loop er tegen aan dat dat mij niet lukt. Weet iemand of het klopt dat in de Tyros5 de mogelijkheid van toewijzen aan 1 specifieke toets niet meer bestaat? Is er in dat geval een andere manier om dat audiofragment (bijvoorbeeld in een loop) zodanig in de Tyros5 vast te leggen is dat het (bijvoorbeeld in een loop) makkelijk oproepbaar is?

eddy vanzee
Senior Member

945 berichten

Geplaatst - 30/08/2018 :  15:31:40  Toon profiel  Reageer met citaat
Er bestaan misschien nog andere mogelijkheden,
maar ik denk op het eerste zicht aan de functie
"Multipad Audiolink".

VrGr
eddy vanzee
Ga naar bovenaan de pagina

JendeK
Starting Member

4 berichten

Geplaatst - 01/09/2018 :  19:47:37  Toon profiel  Reageer met citaat
Dank voor de reactie! Ik ga "Multipad Audiolink" uitzoeken en proberen. Daarop vooruitlopend: weet iemand mogelijk ook nog andere opties?
Ga naar bovenaan de pagina

JendeK
Starting Member

4 berichten

Geplaatst - 09/09/2018 :  16:15:56  Toon profiel  Reageer met citaat

Het toewijzen van audio-files in een Multi-Pad door middel van audio-link is me gelukt! Zou iemand misschien kunnen beschrijven hoe ik het synchroon opstarten met een style moet regelen? En eventueel ook: hoe moet ik regelen dat de onder een Multi-Pad opgenomen audio-file (in een loop) blijft herhalen. Wie kan mij verder op weg helpen? Alvast bedankt!
Ga naar bovenaan de pagina

eddy vanzee
Senior Member

945 berichten

Geplaatst - 10/09/2018 :  10:41:50  Toon profiel  Reageer met citaat
Synchroon opstarten is eenvoudig:
druk op de knop [Select / Sync-Start]
(naast de multipadbank) en gelijktijdig
op de gewenste multipadknop,
deze knop gaat dan knipperen en is gereed
om te starten bij het aanslaan van een klaviertoets.

Een loop zal volgens de handleiding pagina 67 niet gaan:
"Automatisch herhaaldelijk afspelen is niet beschikbaar".
Deze "Loop" zal je moeten maken via een DAW op de PC
en in een ".wav"-bestand opslaan voor gebruik in de Tyros.
Als je toch in de DAW bezig bent, pas dan gelijk de start-tijd
van het bestand aan, maw. verwijder de eventuele "stilte" voor
het bestand zodat het onmiddelijk speelt bij het starten van de multipad.

VrGr
eddy vanzee
Ga naar bovenaan de pagina

JendeK
Starting Member

4 berichten

Geplaatst - 14/09/2018 :  14:39:38  Toon profiel  Reageer met citaat
Bedankt Eddy voor het zeer verhelderende antwoord!
mvrgr
Jaap
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Oostendorp Keyboard Forum © 2017 Oostendorp Muziek B.V. Ga naar begin van deze pagina
 Image Forums 2001 Snitz Forums 2000