Oostendorp Keyboard Forum
Oostendorp Keyboard Forum
Startpagina | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Gebruikers | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

 Alle forums
 Oostendorp Yamaha Tyros 3 Forum
 Tyros 3 gerelateerde onderwerpen
 16 sporen opnemen
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

Tom
New Member

28 berichten

Geplaatst - 24/05/2020 :  11:57:27  Toon profiel  Reageer met citaat
Beste tyros vrienden, ik heb een vraag over het opnemen.
Ik moet voor een vriend een liedje zingen en ook de melodie opnemen.
Nu moet dat kunnen, maar ik wordt er geen wijs uit.
Ik wil eerst kort een klein stukje melodie spelen, en dat dan de style invalt. vervolgens wil ik meerdere traks inspelen, bv. gitaar, strings enz.
Is dat mogelijk? en zo ja hoe moet ik dat doen.
PS kan ik naderhand het volume van de afzonderlijke traks veranderen.
Dank voor jullie uitleg, Groetjes Tom

theplayer
Moderator

2794 berichten

Geplaatst - 24/05/2020 :  13:06:08  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Hallo Tom,

De muziek kun je dan het beste opnemen met de midirecorder.
Je kunt dan weer tracks toevoegen en evt wijzigen.
In de de handleiding staat precies hoe je dat moet doen.
Ik heb het niet opgezocht, want je schrijft er niet bij welke Tyros je gebruikt.
Als je de muziek klaar hebt, kun je de midifile afspelen en opnemen met de audiorecorder.
Je kunt dan tevens de zang mee opnemen.
Vergeet niet regelmatig te saven na iedere bewerking.
Succes en groetjes,




Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
Ga naar mijn Tyrossite
Ga naar bovenaan de pagina

Tom
New Member

28 berichten

Geplaatst - 24/05/2020 :  14:12:48  Toon profiel  Reageer met citaat
Sorry ik heb de T3 overigens nog steeds heel tevreden.
Ik druk links op opnemen en dan op start. De style en hetgeen ik als intro speel wordt opgenomen. Het intro op 1
Nu wil ik bv een string erbij opnemen en dat weet ik niet hoe ik moet doen.
Graag een reactie.
Gr. Tom
Ga naar bovenaan de pagina

theplayer
Moderator

2794 berichten

Geplaatst - 24/05/2020 :  14:58:27  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Tom,

belangrijk is om te onthouden welke channel je gehad hebt.
Een tracht toevoegen doe je door rec in te drukken en dan met de knoppen 1 t/m 8 het juiste track in te drukken.
Er verschijnt dan een pop-up venstertje waar je aan kunt geven wel part er opgenomen moet worden.
Beste zet je dat op right 1.
Zorg dat dan andere tracks op on staan.
Druk dan op play, en je opname begint.
Succes,




Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
Ga naar mijn Tyrossite
Ga naar bovenaan de pagina

Tom
New Member

28 berichten

Geplaatst - 24/05/2020 :  18:34:43  Toon profiel  Reageer met citaat
Dank je, het is gelukt. toch nog een vraagje, als ik een song opgenomen heb en opgeslagen, dan blijf ik in het scherm zien 1 t/m 16
Hoe krijg ik die weg, zodat ik weer in het beginscherm kom?
Ga naar bovenaan de pagina

theplayer
Moderator

2794 berichten

Geplaatst - 24/05/2020 :  18:48:51  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Hoi Tom,

Mooi dat het gelukt is.
Je kunt met EXIT altijd weer terug.
Met DirectAcces en exit kom je meteen weer in het mainscreen.
Groetjes,




Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
Ga naar mijn Tyrossite
Ga naar bovenaan de pagina

Tom
New Member

28 berichten

Geplaatst - 25/05/2020 :  08:45:48  Toon profiel  Reageer met citaat
Toch nog even een vraagje, ik heb gisteren opgenomen, en is prima gelukt. Wil dit nu weer doen en lukt ook, alleen het wegsaven lukt niet.
Ik blijf de tracks 1 t/m 16 in het scherm zien. ook als ik op Exik gaan deze niet weg. ik doe iets verkeerd maar wat?
Dom maar ik krijg het niet. Gr. Tom
Ga naar bovenaan de pagina

theplayer
Moderator

2794 berichten

Geplaatst - 25/05/2020 :  14:50:39  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Hoi Tom,

Ik heb geen Tyros bij de hand, maar als ik me goed herinner staat er vast wel ergens SAVE.
Klik daar op en volg dan de procedure om iets op te slaan.
(Locatie kiezen, naam geven en opslaan.)
Succes,




Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
Ga naar mijn Tyrossite
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Oostendorp Keyboard Forum © 2017 Oostendorp Muziek B.V. Ga naar begin van deze pagina
 Image Forums 2001 Snitz Forums 2000