Oostendorp Keyboard Forum
Oostendorp Keyboard Forum
Startpagina | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Gebruikers | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

 Alle forums
 Oostendorp Yamaha Tyros 4 Forum
 Tyros 4 gerelateerde onderwerpen
 Tyros 4 studio one probleempje
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

Tyrosblack
Starting Member

7 berichten

Geplaatst - 01/11/2020 :  17:29:52  Toon profiel  Reageer met citaat
Hoi ik ben nieuw hier maar gelijk maar even met de deur in huis vallen
Vraagje ik heb een tyros 4
En geluidskaart emu 04040
Tascam dp 32 sd maar heb de een pc met daw studio one er op alles ingesteld
Veel op YouTube gevold
Alles werkt perfect
Opnemen geluiden enz
Alleen als ik een midifile maak
Op mijn tyros dan heb ik geen geluid uit de daw studio one geld ook voor
Andere midifiles
Wie heef enig idee gr geert


Gb

Bewerkt door theplayer op 01/11/2020 19:14:47

theplayer
Moderator

2837 berichten

Geplaatst - 01/11/2020 :  19:25:14  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Hallo Geert,

Allereerst welkom op dit forum.
Ik hoop dat je er kunt vinden wat je zoekt.

Ik heb jouw onderwerp verplaatst van Tyros 5 naar Tyros 4, aangezien het over een Tyros 4 gaat.

Om midi van de PC naar de Tyros te sturen dien je wel eerst de Yamaha USB Midi Driver op je PC te installeren.
In die mididriver dien je in te stellen waar het midisignaal heen moet.
Let er wel op dat de mididriver alleen zichtbaar is als de Tyros is aangesloten.
Je kunt hem downloaden op https://nl.yamaha.com/nl/products/musical_instruments/keyboards/arranger_workstations/tyros5/downloads.html#product-tabs
Gebruik op de Tyros de USB to Host.
Groetjes,




Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
Ga naar mijn Tyrossite
Ga naar bovenaan de pagina

Tyrosblack
Starting Member

7 berichten

Geplaatst - 01/11/2020 :  20:14:29  Toon profiel  Reageer met citaat
Dank je voor je snelle reaktie
Ik had de usb driver al gedownload
En nu weer even op nieuw maar dat nu nog geen geluid van het afspelen
Van mijn gemaakte midifile
Pfff lastig#128529;

Gb
Ga naar bovenaan de pagina

Tyrosblack
Starting Member

7 berichten

Geplaatst - 02/11/2020 :  08:01:21  Toon profiel  Reageer met citaat
Was gisteren even te snel
Had hem moeten opennen#128529;dat gaan we straks proberen heb filmpje gevonden op YouTube nog bedankt ik laat even weten als het is gelukt

Gb

Bewerkt door Tyrosblack op 02/11/2020 08:02:17
Ga naar bovenaan de pagina

Tyrosblack
Starting Member

7 berichten

Geplaatst - 02/11/2020 :  12:26:56  Toon profiel  Reageer met citaat
Ik heb driver gedownload
Maar dat venstertje om ergens naar toe te wijzen laat hij niet zien
Wat ik ook doe ik heb dat gedaan van af mn labtop en op stik gezet
De muziek pc heb ik alleen daw dus geen Internet

Gb
Ga naar bovenaan de pagina

eddy vanzee
Advanced Member

1313 berichten

Geplaatst - 03/11/2020 :  10:33:56  Toon profiel  Reageer met citaat
Hoi Geert,
op mij PC is de mididriver instelbaar
via het "oude" "Configuratiescherm".
Staat gewoon tussen alle andere intems van dit config.scherm.

Connfiguratiescherm > Yamaha USB-MIDI Driver (WDM)

Zoals Frans reeds vermeldde dient het kbd. aangesloten te zijn en "AAN" te staan,
dan linksklik op driver in config.scherm om te openen.

VrGr
eddy vanzee
Ga naar bovenaan de pagina

Tyrosblack
Starting Member

7 berichten

Geplaatst - 03/11/2020 :  11:14:08  Toon profiel  Reageer met citaat
Hoi eddy gevonden dank je top
Nu heb ik mijn tyros aan gesloten vie horst uitgang naar pc maar het venster geefd de midipoorten weer
Of kan ik het beste gewoon midikabel gebruiken al vast bedankt

Gb
Ga naar bovenaan de pagina

theplayer
Moderator

2837 berichten

Geplaatst - 03/11/2020 :  14:40:16  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Hallo,

Nee, het beste werk je via de USB to Host aansluiting.
Anders moet je weer een speciale midi-aansluiting in de PC zetten.
Succes,
Groetjes,




Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
Ga naar mijn Tyrossite
Ga naar bovenaan de pagina

Tyrosblack
Starting Member

7 berichten

Geplaatst - 03/11/2020 :  19:38:05  Toon profiel  Reageer met citaat
Hoi ik heb idd de usb aan gesloten
En alles werkt perfekte behalfe
Dat ik de geluiden van de tyros wel op kan nemen maar niet afluistern
De geluiden die in studio one gebruik wel kan opnemen en afluistern
Maar we gaan nog even verder met de zoek tocht gr geert

Gb
Ga naar bovenaan de pagina

Tyrosblack
Starting Member

7 berichten

Geplaatst - 15/11/2020 :  17:32:16  Toon profiel  Reageer met citaat
Allen bedankt voor het mee denken
Alles werkt na behoren nu
Gr

Gb
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Oostendorp Keyboard Forum © 2017 Oostendorp Muziek B.V. Ga naar begin van deze pagina
 Image Forums 2001 Snitz Forums 2000