Oostendorp Keyboard Forum
Oostendorp Keyboard Forum
Startpagina | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Gebruikers | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

 Alle forums
 Oostendorp Yamaha Tyros 3 Forum
 Tyros 3 gerelateerde onderwerpen
 tempo versnellen
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

Tom
Junior Member

52 berichten

Geplaatst - 30/11/2020 :  16:57:37  Toon profiel  Reageer met citaat
Beste mensen als ik een midifile vertraagd opneem met style en b.v. een gitaar, dus langzaam inspeel, dan gaat dat natuurlijk.
Versneld afspelen gaat natuurlijk ook door het tempo hoger te zetten.
Nu wil ik dit versneld tempo op een stick zetten, maar dan geeft hij weer het vertraagt ritme aan.
Is hier iets aan te doen zodat ik het versneld tempo op de stick krijg.
Met groeten Tom

theplayer
Moderator

2837 berichten

Geplaatst - 30/11/2020 :  21:54:04  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Hoi Tom,

Dat moet je veranderen via de songcreator en dan de song opnieuw opslaan.
Je moet even kijken waar, want ik kan dat niet meer nazoeken.
Groetjes,




Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
Ga naar mijn Tyrossite
Ga naar bovenaan de pagina

eddy vanzee
Advanced Member

1314 berichten

Geplaatst - 01/12/2020 :  10:46:46  Toon profiel  Reageer met citaat
@ Tom,
dit kan ook op de PC, eventueel via MixMaster (gratis).
Midi inladen > tempo wijzigen > opslaan.
Link:
https://psrtutorial.com/MB/volbragt.html

VrGr
eddy vanzee
Ga naar bovenaan de pagina

theplayer
Moderator

2837 berichten

Geplaatst - 01/12/2020 :  17:29:50  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Hoi Tom,

Vanmiddag nog even nagekeken.
Je kunt het tempo veranderen in
Song creator op tabblad Sys/Ex.
Meestal even naar boven scrollen tot je tempo ziet staan.
Groetjes,




Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
Ga naar mijn Tyrossite

Bewerkt door theplayer op 01/12/2020 17:30:54
Ga naar bovenaan de pagina

Tom
Junior Member

52 berichten

Geplaatst - 02/12/2020 :  12:16:58  Toon profiel  Reageer met citaat
Ik heb song creator ingedrukt en naar het tabblad Sys?Ex gegaan.
Ik weet niet hoe ik die zwarte balk omhoog kan scrollen. is dat met de linkse pijlen. Ik ben bang dat ik iets verander, of komt dat weer terug als ik het keyboard uitschakel, zolang ik niets opsla.
Sorry ik ben hier niet zo kundig in.
Gr. Tom
Ga naar bovenaan de pagina

theplayer
Moderator

2837 berichten

Geplaatst - 02/12/2020 :  16:11:02  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Hoi Tom,

Ja, met die pijlen aan de linkerkant kun je scrollen.
En zolang je niets opslaat, verandert er niets.
Groetjes,




Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
Ga naar mijn Tyrossite
Ga naar bovenaan de pagina

Tom
Junior Member

52 berichten

Geplaatst - 02/12/2020 :  18:44:53  Toon profiel  Reageer met citaat
Sorry nog een vraagje, als ik het tempo heb verhoogd, moet ik hem dan saven in het songcreatermunu naar de usb stick, of er uit gaan en dan op de gewone manier opslaan naar de usb stick dus copy-ok naar usb en dan paste.
Gr. Tom
Ga naar bovenaan de pagina

theplayer
Moderator

2837 berichten

Geplaatst - 02/12/2020 :  19:39:13  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Hoi Tom,

Nee je moet vanuit songcreator opslaan.
Ik dacht dat er rechts ergens SAVE staat.
Groetjes,




Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
Ga naar mijn Tyrossite
Ga naar bovenaan de pagina

Tom
Junior Member

52 berichten

Geplaatst - 02/12/2020 :  21:06:34  Toon profiel  Reageer met citaat
ok maar als ik het tempo wil veranderen staat nu op 90 met deze file
dan draai ik aan het wieltje en dan blijft die 90 staan, en veranderen alleen de 000 die in de zelfde lijn staan.
Dus ik doe iets fout.
Sorry voor de overlast.
Ga naar bovenaan de pagina

Tom
Junior Member

52 berichten

Geplaatst - 02/12/2020 :  21:34:50  Toon profiel  Reageer met citaat
ik heb verkeerd ingevuld, ik wilde zeggen, zelfs als ik het tempo op het keyboard hoger zet, als ik in het scherm ziet van de songcreater veranderd er niets.
Ik doe duidelijk iets verkeerd.
Ga naar bovenaan de pagina

theplayer
Moderator

2837 berichten

Geplaatst - 02/12/2020 :  22:13:08  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Tom,

Ga naar het tabblad Sys/Ex
Scrol dan naar boven totdat je tempo ziet staan en ga daar op staan.
Ga dan met de cursor naar rechts (met een van de knoppen links) totdat je op het getal staat.
Je kunt nu met het datawiel de waarde veranderen.
Dan Save drukken en de opslag aanwijzingen volgen.
Groetjes,




Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
Ga naar mijn Tyrossite
Ga naar bovenaan de pagina

Tom
Junior Member

52 berichten

Geplaatst - 03/12/2020 :  10:42:56  Toon profiel  Reageer met citaat
Het is eindelijk gelukt, sorry voor alle overlast, maar ik ben hier zo blij mee, want ik heb gitaarnummers die gaan zo snel, nu kan ik ze tenminste langzaam opnemen en dan versnellen.
Nogmaals hartelijke dank voor al je moeite.
Uiteraard heb ik alle opgeschreven.
Groetjes Tom
Ga naar bovenaan de pagina

theplayer
Moderator

2837 berichten

Geplaatst - 03/12/2020 :  15:54:26  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Mooi Tom,

Weer iemand gelukkig.
Groetjes,




Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
Ga naar mijn Tyrossite
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Oostendorp Keyboard Forum © 2017 Oostendorp Muziek B.V. Ga naar begin van deze pagina
 Image Forums 2001 Snitz Forums 2000