Oostendorp Keyboard Forum
Oostendorp Keyboard Forum
Startpagina | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Gebruikers | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

 Alle forums
 Oostendorp Yamaha Tyros 3 Forum
 Tyros 3 gerelateerde onderwerpen
 instrument veranderen
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

Tom
Junior Member

52 berichten

Geplaatst - 23/12/2020 :  09:56:36  Toon profiel  Reageer met citaat
Beste Tyros vrienden ik heb de Tyros 3 en zeer tevreden.
Nu wil ik een instrument laten we zeggen een accordeon veranderen.
Nu weet ik ik dat ik dat via voice set kan doen.
Maar ik wil die accordeon hoger laten klinken, dus niet in een andere toonhoogte maar dus met equaliser
Is dat mogelijk, en hoe.
Groetjes en hele fijne feestdagen ondanks de ellende
Tom

Roland-Rudy
Junior Member

94 berichten

Geplaatst - 23/12/2020 :  13:23:54  Toon profiel  Reageer met citaat
Hoi Tom.
Volgens mijn doe je dit in de mixercontroler van de T3
Links naast je scherm zit deze knop.
Daar kun je de geluiden veranderen en naar eigen smaak zetten.

gr Rudy
Ga naar bovenaan de pagina

Kees Roskam
Junior Member

69 berichten

Geplaatst - 23/12/2020 :  18:55:28  Toon profiel  Reageer met citaat
Dat kan ook door op het hoofdscherm op het aan te passen instrument te klikken en dan op het volgende scherm onderaan op VOICE SET. Daar kun je van alles veranderen zoals bij het tabblad EFFECT/EQ de klank hoger of lager zetten..

Groet, Kees.

Bewerkt door Kees Roskam op 23/12/2020 18:57:26
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Oostendorp Keyboard Forum © 2017 Oostendorp Muziek B.V. Ga naar begin van deze pagina
 Image Forums 2001 Snitz Forums 2000