Oostendorp Keyboard Forum
Oostendorp Keyboard Forum
Startpagina | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Gebruikers | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

 Alle forums
 Oostendorp Yamaha Tyros 4 Forum
 Tyros 4 gerelateerde onderwerpen
 eigen geluiden vanaf usb onder Multipad zetten
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

Keesjan
Starting Member

3 berichten

Geplaatst - 13/05/2021 :  20:03:09  Toon profiel  Bezoek de homepagina van Keesjan  Reageer met citaat
Ik heb een vraag:

In de handleiding en ook op de yamaha site kan ik niet vinden hoe ik een extern geluid (vb transistor radiozenderstoring) onder de knoppen van de multipad kan zetten. De suggestie wordt wel gewekt op p. 65

Kan iemand mij helpen?

Keesjan

eddy vanzee
Advanced Member

1401 berichten

Geplaatst - 14/05/2021 :  14:36:16  Toon profiel  Reageer met citaat
Om dit te doen heb je "AudioLink Multipad" nodig.
In Tyros5 en Genos is deze functie aanwezig, ik denk niet in Tyros4,
ik vind er in elk geval niets van terug in de handleiding.

"AudioLink MP" is een krachtige functie waarbij je werkelijk alle
geluiden opgenomen in ".wav" aan een multipad kan koppelen.

VrGr
eddy vanzee
Ga naar bovenaan de pagina

tyros2
Senior Member

743 berichten

Geplaatst - 15/05/2021 :  10:44:45  Toon profiel  Reageer met citaat
Zoals Eddy al schreef is dit op de Tyros5 en Genos mogelijk via Audio-Link.
Een functie die NIET is de Tyros4 zit.
Maar je kunt op de Tyros4 en ook de 3 wel degelijk eigen geluiden onder de Multi Pad zetten.
Allereerst moet je van het betreffende geluid een Custom Voice maken en van deze Custum Voice kun je dan weer een Multi Pad maken.
Indien gewenst kan ik je daar een duidelijk uitleg van sturen.

Muzikale Groet
Henk
Ga naar bovenaan de pagina

Keesjan
Starting Member

3 berichten

Geplaatst - 17/05/2021 :  14:37:52  Toon profiel  Bezoek de homepagina van Keesjan  Reageer met citaat
citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tyros2

Zoals Eddy al schreef is dit op de Tyros5 en Genos mogelijk via Audio-Link.
Een functie die NIET is de Tyros4 zit.
Maar je kunt op de Tyros4 en ook de 3 wel degelijk eigen geluiden onder de Multi Pad zetten.
Allereerst moet je van het betreffende geluid een Custom Voice maken en van deze Custum Voice kun je dan weer een Multi Pad maken.
Indien gewenst kan ik je daar een duidelijk uitleg van sturen.

Muzikale Groet
Henk

Ga naar bovenaan de pagina

Keesjan
Starting Member

3 berichten

Geplaatst - 17/05/2021 :  14:38:59  Toon profiel  Bezoek de homepagina van Keesjan  Reageer met citaat
Beste Henk,

Bedankt! En ik zou graag die uitleg van je ontvangen. Bedankt dat je die moeite wilt doen.

Keesjan
Ga naar bovenaan de pagina

tyros2
Senior Member

743 berichten

Geplaatst - 17/05/2021 :  15:07:12  Toon profiel  Reageer met citaat
Keesjan ik heb zojuist een e-mail naar jouw gestuurd,
kijk even of deze over is gekomen.


Muzikale Groet
Henk
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Oostendorp Keyboard Forum © 2017 Oostendorp Muziek B.V. Ga naar begin van deze pagina
 Image Forums 2001 Snitz Forums 2000