Oostendorp Keyboard Forum
Oostendorp Keyboard Forum
Startpagina | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Gebruikers | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

 Alle forums
 Oostendorp Yamaha Tyros 5 Forum
 Tyros 5 gerelateerde onderwerpen
 Wav files en Audio Link
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

MarcoVanDuuren
Starting Member

6 berichten

Geplaatst - 14/01/2018 :  08:52:28  Toon profiel  Reageer met citaat
Ik heb van een youtube filmpje een wav file gemaakt en op een USB stick gezet om een Audio-link multipad te maken. Als ik die in de Tyros 5 steek is dat bestand nergens terug te vinden. Uiteraard kijk ik dan bij USB, Doe ik iets fout?

Ook mp3 files kan ik niet terug vinden op USB stickjes als ik die in de Tyros 5 heb zitten. wav files die met de Tyros zelf gemaakt zijn zie ik altijd wel terug.

eddy vanzee
Senior Member

869 berichten

Geplaatst - 14/01/2018 :  10:27:11  Toon profiel  Reageer met citaat
Marco,
beantwoorden de bestanden aan de normen: 44.100 Hz / 16bit ?
Kan ook zijn dat de naam van het bestand te lang is,
probeer deze zo kort mogelijk te houden.
Bestandsnamen max.41 tekens (spatie is ook een teken).
VrGr
eddy vanzee
Ga naar bovenaan de pagina

MarcoVanDuuren
Starting Member

6 berichten

Geplaatst - 14/01/2018 :  21:13:26  Toon profiel  Reageer met citaat
Hoi Eddy, Goeie vraag. Geen idee, hoe ga ik daar achter komen. Ik zet gewoon youtube filmpjes online om via een convertprogramma naar mp3 of wav. verdere details kun je niet echt aanpassen en/of checken.
Ga naar bovenaan de pagina

MarcoVanDuuren
Starting Member

6 berichten

Geplaatst - 14/01/2018 :  23:39:23  Toon profiel  Reageer met citaat
Nou, het is gelukt om bestanden om te zetten naar wav 16 bits en 44.100Hz Tyros ziet de bestanden en kan ze ook afspelen via audiospeler. Zie alleen geen enkele mogelijkheid om er een audio-link van te creŽren. Wat doe ik fout?
Ga naar bovenaan de pagina

tyros2
Senior Member

704 berichten

Geplaatst - 15/01/2018 :  08:58:52  Toon profiel  Reageer met citaat
Hallo Marco.

Zie pagina 66 en 67 van de handleiding.
Het beste is om het wav bestand in een map op de HD/T5 te zetten.
Bij de Tyros5 werkt dit vele malen beter dan zijn voorgangers.
Om de Audio op de HD/T5 te zetten moet jij het volgende doen,
Druk op de knop MODE in de Audio Recorder/Player
in het volgende scherm klik je op FILE jij krijgt dan een scherm met tabbladen, kies TAB USB en zoek het wav bestand op, kopieer deze naar een map op de HD/T5.
Ik heb op d HD/T5 een map AUDIO gemaakt waarin ik al mijn audiobestanden zet die ik wil gebruiken op een Multi-Pad van te maken.
Succes.

Muzikale Groet
Henk

Bewerkt door tyros2 op 15/01/2018 09:07:36
Ga naar bovenaan de pagina

tyros2
Senior Member

704 berichten

Geplaatst - 24/01/2018 :  08:54:17  Toon profiel  Reageer met citaat
En Marco is het inmiddels gelukt ????

Muzikale Groet
Henk
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Oostendorp Keyboard Forum © 2017 Oostendorp Muziek B.V. Ga naar begin van deze pagina
 Image Forums 2001 Snitz Forums 2000