Oostendorp Keyboard Forum
Oostendorp Keyboard Forum
Startpagina | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Gebruikers | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

 Alle forums
 Oostendorp Yamaha Tyros 2 Forum
 Tyros 2 gerelateerde onderwerpen
 Update OS
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Volgende pagina
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp
Pagina: van 2

theplayer
Moderator

2888 berichten

Geplaatst - 05/09/2007 :  08:03:06  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Hallo,

Het is zo ver. Er is een nieuwe update voor de Tyros2.
Versie 1,30 staat klaar om te downloaden.
http://music.yamaha.com/products/downloads.html?productId=805
De update heeft hoofdzakelijk te maken met de musicfinder.
Natuurlijk kun je op mijn site weer vinden hoe je te werk moet gaan.
http://home.hccnet.nl/f.lijflander/tyros2/t2-tips/indext2tips.html
Dan links bij OS upgraden.
Groetjes,

Frans

Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
http://home.hccnet.nl/f.lijflander

Bewerkt door theplayer op 05/09/2007 08:44:05

theplayer
Moderator

2888 berichten

Geplaatst - 05/09/2007 :  08:58:37  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Hallo,

De belangrijkste wijziging is de toevoeging van de knop 'Files'.
Middels deze knop kun je nu direct een musicfinder laden.
Je hoeft dan dus niet meer via 'Function > Utillity > Systeem Reset > musicfinder' een file te laden.
Dat scheelt dus een hoop tijd.
Groetjes,

Frans

Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
http://home.hccnet.nl/f.lijflander
Ga naar bovenaan de pagina

tyros2
Senior Member

751 berichten

Geplaatst - 05/09/2007 :  09:47:37  Toon profiel  Reageer met citaat
Hallo Frans.

Je hebt het ons weer erg duidelijk en makkelijk
gemaakt.
Bedankt voor de moeite en de uitleg.

Muzikale Groet
Henk
Ga naar bovenaan de pagina

ROMANTIKO
Average Member

488 berichten

Geplaatst - 05/09/2007 :  10:16:50  Toon profiel  Reageer met citaat
bedankt Frans ,het is perfekt gelukt groetjes ROMANTIKO
Ga naar bovenaan de pagina

Heiko
Advanced Member

1510 berichten

Geplaatst - 05/09/2007 :  12:07:31  Toon profiel  Bezoek de homepagina van Heiko  Reageer met citaat
Hoi Frans,
Ik ben nu niet thuis, dus ik kan het niet uitproberen, maar puur uit nieuwsgierigheid:
Moet je eerst je eigen MF nog saven of komt het OS met de vraag wat je met die andere (geladen) MF wilt doen?
Grtzz, Heiko
Ga naar bovenaan de pagina

Sneakyman
Average Member

275 berichten

Geplaatst - 05/09/2007 :  12:35:35  Toon profiel  Reageer met citaat
Bedankt voor het zeggen.

1 ding, nu zijn het niet 6 bestanden, maar 5 bestanden. Tyros2mainboot.prg staat er niet meer bij. Hoe dan ook, bij mij werkt het.
Ga naar bovenaan de pagina

Jackyboy
Average Member

112 berichten

Geplaatst - 05/09/2007 :  14:02:30  Toon profiel  Klik om Jackyboys MSN Messengeradres te zien  Reageer met citaat
Frans bedankt, je ben Keigoed!!
En ook bedankt voor je vakkundige uitleg voor het installeren.
Ga naar bovenaan de pagina

T-Rossie
Moderator

2932 berichten

Geplaatst - 05/09/2007 :  19:57:36  Toon profiel  Reageer met citaat
Bedankt Frans ! Werkt prima
Ga naar bovenaan de pagina

Heiko
Advanced Member

1510 berichten

Geplaatst - 06/09/2007 :  19:49:06  Toon profiel  Bezoek de homepagina van Heiko  Reageer met citaat
Frans, ook namens mij, hartelijk dank. Werkt in één keer!
Nu nog een knopje om de lak een paar microns op te schroeven...
Grtzz, Heiko
Ga naar bovenaan de pagina

theplayer
Moderator

2888 berichten

Geplaatst - 06/09/2007 :  20:02:38  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Hoi,

Blij dat jullie allemaal tevreden zijn, maar ik heb nog geen tijd gehad om hem er zelf op te zetten.
Komt ook omdat ik het niet zo belangrijk vind, want ik werk nog steeds niet met de musicfinders.
Ik blijf zweren bij de registrations.
Haha, vanmiddag zat ik ergens op een happening te spelen terwijl er een muzikant toe stond te kijken.
Dacht dat ik een midifile gebruikte, omdat de instrumenten veranderde zonder dat ik ergens aan een knopje kwam. Hij had ook beter naar mijn voetje moeten kijken.
Maar van het weekend zal ik de update ook doorvoeren, dan kan ik meteen weer de vragen beantwoorden.
Even geduld dus met de mailtjes.
Groetjes,

Frans

Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
http://home.hccnet.nl/f.lijflander
Ga naar bovenaan de pagina

Ezra
Average Member

206 berichten

Geplaatst - 06/09/2007 :  21:52:03  Toon profiel  Reageer met citaat
quote:
Originally posted by theplayer

Haha, vanmiddag zat ik ergens op een happening te spelen terwijl er een muzikant toe stond te kijken. Dacht dat ik een midifile gebruikte, omdat de instrumenten veranderde zonder dat ik ergens aan een knopje kwam. Hij had ook beter naar mijn voetje moeten kijken


Haha, leuk is dat hè? Ik heb ook verschillende registraties waarbij ik mijn handen niet van de toetsen hoef te halen en het is altijd leuk als mensen niet zien dat je een voetje gebruikt (ook zo onopvallend mogelijk drukken). Gewoon wijsmaken dat er in het Yamaha-logo op je beeldscherm een bewegingsensor zit die reageert op het knipperen van je ogen...

PS: Je uitleg was weer duidelijk...zonder enige moeite de nieuwe firmware geïnstalleerd!


Wat een machine!!!

Bewerkt door Ezra op 06/09/2007 21:52:38
Ga naar bovenaan de pagina

roelofs
Starting Member

9 berichten

Geplaatst - 16/09/2007 :  16:50:51  Toon profiel  Reageer met citaat
Beste Frans,

Bij het installeren van OS-Update 1.30 komt de Tyros2 bij mij de volgende melding.
Unformatted or unsupported error please eject the media.
Als ik dan de USB-stick verwijder komt die met de melding.
Please insert the installer. Doe je de USB-stick er wwer in komt hij met de eerste melding zoals beschreven.

Wat te doen, want de update 1.20 lukte toen wel.
Gaarne reactie (mijn prive e-mailadres heb je, want van de week hebben ik nog gemaild).
Ga naar bovenaan de pagina

theplayer
Moderator

2888 berichten

Geplaatst - 16/09/2007 :  21:21:40  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Hallo Roelofs,

In je mailtje aan mij schreef je dat versie 1.20 ook nog op de stick staat.
Het is niet goed als de versie 1,20 ook nog in de root van de USB-stick staat.
Als je 'm wil bewaren, maak dan een folder en zet alle bestanden daarin.
Zorg dan dat alleen de bestanden uit versie 1.30 in de root van de usb-stick staan.
Als de stick nog niet gelezen wordt, probeer dan eens in de gewone mode of je wel style of midibestanden kunt inlezen.
Als dat niet wil, probeer dan met de computer de stick te lezen. Maak dan meteen een backup.
Daarna kun je altijd de stick met de Tyros formateren, de bestanden er weer op zetten en het opnieuw proberen.
Groetjes,

Frans


Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
http://home.hccnet.nl/f.lijflander
Ga naar bovenaan de pagina

René
Starting Member

19 berichten

Geplaatst - 17/09/2007 :  00:15:27  Toon profiel  Reageer met citaat
Frans, Ik ben via je site gegaan voor dowmload Versie 1.30 nadat deze is uitgepakt maar ik tel maar 5 bestanden "Tyros2mainboot.prg" staat niet bij de bestanden, welke via Winzip zijn verkregen. Als ik via je uitleg deze 5 bestanden via de Ts2 uit ga voeren, komt het dan eigenlijk wel goed ? Mijn Tyros2 werkt op dit moment uitstekend en dat wil ik graag zo houden. Alvorens aan de slag te gaan zou ik graag een reactie van je willen ontvangen.
Alvast bedankt.

Groetjes,
René
Ga naar bovenaan de pagina

T-Rossie
Moderator

2932 berichten

Geplaatst - 17/09/2007 :  00:31:33  Toon profiel  Reageer met citaat
René,

Het komt wel goed, want voordat de T2 het programma gaat 'flashen' (branden in het geheugen) voert hij eerst een grondige controle uit of alles kompleet en zonder fouten is.

Overigens voel ik wel een beetje met je mee, want bij PC's (BIOS of firmware upgrades) kan het wel 's fout gaan en dan heb je vervolgens een systeem wat niet meer voor- danwel achteruit wil, of erger nog helemaal niet weer kan opstarten

Belangrijk is wel dat je de T2 NIET UITSCHAKELT tijdens de sessie
Ga naar bovenaan de pagina

theplayer
Moderator

2888 berichten

Geplaatst - 17/09/2007 :  03:40:18  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Hallo René,

Het klopt wat je schrijft.
M.i.v. versie 1.30 is de betreffende file niet aanwezig.
Tot en met 1.20 w3el.
Zo gauw ik tijd heb, zal ik op mijn site een 'noot' plaatsen.
Groetjes,

Frans

Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
http://home.hccnet.nl/f.lijflander
Ga naar bovenaan de pagina
Pagina: van 2 Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
Volgende pagina
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Oostendorp Keyboard Forum © 2017 Oostendorp Muziek B.V. Ga naar begin van deze pagina
 Image Forums 2001 Snitz Forums 2000