Oostendorp Keyboard Forum
Oostendorp Keyboard Forum
Startpagina | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Gebruikers | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

 Alle forums
 Oostendorp Yamaha Tyros 3 Forum
 Tyros 3 gerelateerde onderwerpen
 regist bank
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

live music
Starting Member

9 berichten

Geplaatst - 14/06/2016 :  16:17:13  Toon profiel  Reageer met citaat
Ik heb een probleem met de tyros 3. Hij laat als ik de registbank gebruik wel de instrumenten maar hij neemt de style,s niet mee die in geprogrammeerd staan.Ik kan op de 8 knoppen drukken maar hij veranderd alleen de instrumenten. Soms doet het wel notmaal maar meestal niet. Iemand een idee?

theplayer
Moderator

2510 berichten

Geplaatst - 14/06/2016 :  17:18:58  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Hoi,

Heb je bij de registrations wel style aangevinkt staan?
Andere mogelijkheid: staat freeze soms aan?
groetjes,




Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
Ga naar mijn Tyrossite

Bewerkt door theplayer op 14/06/2016 19:18:09
Ga naar bovenaan de pagina

laakies
Advanced Member

1599 berichten

Geplaatst - 14/06/2016 :  20:09:34  Toon profiel  Bezoek de homepagina van laakies  Reageer met citaat
een kleine aanvulling op wat Frans schreef:

als je een registratie opslaat krijg je onderin een klein schermpje WAT je allemaal mee wilt opslaan.

als je de style mee wilt opslaan vink je "style'aan.
zo eventueel ook met de andere opties

Gr Toine
Tyros 5 xl-61 & M-Audio-61
PA: 2 x LD-System Maui 5

Bezoek eens mijn website:
www.laakies.nl boordevol met info over de Tyros
Ga naar bovenaan de pagina

live music
Starting Member

9 berichten

Geplaatst - 14/06/2016 :  22:24:27  Toon profiel  Reageer met citaat
Het werk al 3 jaar perfect. Nu de ene keer wel en de andere keer niet. alles is correct aangevinkt.het is een vreemde storing.
Ga naar bovenaan de pagina

T-Rossie
Moderator

2309 berichten

Geplaatst - 14/06/2016 :  22:58:39  Toon profiel  Reageer met citaat
Realiseer je je dat registraties op twee plekken kunnen worden opgeslagen?
In het FLASH (USER) geheugen en op de harddisk.
Zelf heb ik ook wel eens gehad dat ik had opgeslagen op de harddisk en ik de registratie had opgeroepen uit het USER.... welke niet was bijgewerkt.

Een andere mogelijkheid is dat jouw registraties verwijzen naar een style die je hebt staan op een USB stick. Die stick kan er even niet in zitten en dat worden ze niet gevonden.
Ga naar bovenaan de pagina

live music
Starting Member

9 berichten

Geplaatst - 16/06/2016 :  13:26:12  Toon profiel  Reageer met citaat
Dank je maar dat is allemaal niet het geval. Contact met Oostendorp gehad en advies restten van het systeem.Natuurlijk wel een backup maken. We gaan het proberen. Bedankt in ieder geval.
Ga naar bovenaan de pagina

bertus
Senior Member

875 berichten

Geplaatst - 09/07/2016 :  15:52:23  Toon profiel  Reageer met citaat
We zijn nu even verder, ik heb ook zoiets aan de hand, registratie maken ho maar. Ik zoek verder hierin want zeker doe ik iets fout denk ik.
Maar hoe is het gegaan met het resetten?


Groet, Bert

Muziek verruimd de geest.....

Yamaha Tyros 3
Yamaha HS 50 M (2)
Yamaha HS 10 M
Yamaha MG 102 C Mixing Console
Roland XV 5080 Soundmodule
EMU XBoard 61-Key
Ga naar bovenaan de pagina

pbak
Starting Member

13 berichten

Geplaatst - 21/09/2016 :  20:42:46  Toon profiel  Reageer met citaat
Ik heb dit ook regelmatig gehad,wat soms wel wil helpen is voordat je een registratie maakt.
Kies eerst een style druk dan op Copy kies je klanken druk op registratie en druk op save
Ik hoop dat je hier wat aan heb

Groeten Peter.
Ga naar bovenaan de pagina

bertus
Senior Member

875 berichten

Geplaatst - 22/09/2016 :  09:35:44  Toon profiel  Reageer met citaat
En wat is het geworden? Een reset zoals Oostendorp zei goed gegaan?
Heb ook de T 3 en had hetzelfde probleem ooit, een reset en bleef na verloop van tijd weer hetzelfde doen, toen dacht ik laat ik 'm eens een dag van de stroom afhalen, dat heeft geholpen!

Groet, Bert

Muziek verruimd de geest.....

Yamaha Tyros 3
Yamaha HS 50 M (2)
Yamaha HS 10 M
Yamaha MG 102 C Mixing Console
Roland XV 5080 Soundmodule
EMU XBoard 61-Key

Bewerkt door bertus op 22/09/2016 09:36:01
Ga naar bovenaan de pagina

live music
Starting Member

9 berichten

Geplaatst - 16/01/2017 :  08:48:53  Toon profiel  Reageer met citaat
Wegens ziekte heeft het even op zich laten wachten. Het probleem is er nog steeds.Soms tijden goed dan weer niet.Bedankt voor het meeleven.
Ga naar bovenaan de pagina

bertus
Senior Member

875 berichten

Geplaatst - 16/01/2017 :  16:19:17  Toon profiel  Reageer met citaat
Wat een vreemde zaak, ook een dag van de stroom helpt niet? Weet ook niet wat het geweest is en dat dit dan voor mij een oplossing zou wezen...
Dan zou ik zeker even je dealer bellen hoe of wat dit zou kunnen wezen, misschien iets heel eenvoudig?!

Groet, Bert

Muziek verruimd de geest.....

Yamaha Tyros 3
Yamaha HS 50 M (2)
Yamaha HS 10 M
Yamaha MG 102 C Mixing Console
Roland Integra 7 soundmodule (Binnenkort)
EMU XBoard 61-Key

Bewerkt door bertus op 16/01/2017 16:20:11
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Oostendorp Keyboard Forum © 2017 Oostendorp Muziek B.V. Ga naar begin van deze pagina
 Image Forums 2001 Snitz Forums 2000