Oostendorp Keyboard Forum
Oostendorp Keyboard Forum
Startpagina | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Gebruikers | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

 Alle forums
 Oostendorp Yamaha Tyros 3 Forum
 Tyros 3 gerelateerde onderwerpen
 aansluiting computer met hostingang tyros3
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

g.holland8@upcmail.nl
New Member

21 berichten

Geplaatst - 11/03/2017 :  12:09:17  Toon profiel  Reageer met citaat
Ik heb vlg. de gebr. aanwijzing dit aangesloten, maar krijg geen verbinding. Wat kan er allemaal mee?

theplayer
Moderator

2510 berichten

Geplaatst - 11/03/2017 :  16:01:40  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Hallo,

Heb je op de computer de USB-midi drive wel ge´nstalleerd?
Deze is te downloaden op de site van Yamaha
Groetjes,




Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
Ga naar mijn Tyrossite
Ga naar bovenaan de pagina

g.holland8@upcmail.nl
New Member

21 berichten

Geplaatst - 11/03/2017 :  17:48:56  Toon profiel  Reageer met citaat
Jazeker. Maar weet dan nog steeds niet wat je er mee kan.
Ga naar bovenaan de pagina

eddy vanzee
Senior Member

750 berichten

Geplaatst - 12/03/2017 :  10:28:49  Toon profiel  Reageer met citaat
Je kan er o.a. de HDD van Ty3 mee beheren, gemakkelijk om grote bestanden te installeren of voor BackUp.
(kopie, paste,delete,hernoemen,.....),
Verbind de uitgeschakelde Tyros met de PC via USB to Host;
houd de knop "Musicfinder" ingedrukt tijdens het opstarten van de Tyros;
wacht even tot de HDD van Tyros in de Windows-verkenner verschijnt.
Kan zijn dat de PC eerst meld dat er "Nieuwe Hardware" gevonden is
en dan de driver installeert.
Het is ook mogelijk om een midiverbinding te maken via USB met een DAW
en om het "User"-geheugen van de Tyros te benaderen met progr. van Yamaha,
ik meen mij te herinneren met "Music Soft Downloader" is wel nogal omslachtig.
Voor mij is het vooral de toegang tot de HDD die interessant is.
VrGr
eddy vanzee


Ga naar bovenaan de pagina

g.holland8@upcmail.nl
New Member

21 berichten

Geplaatst - 12/03/2017 :  12:08:04  Toon profiel  Reageer met citaat
dankjewel. wat ik wil is b.v. een muziekcd overbrengen naar de tyros. lukt dat?
Ga naar bovenaan de pagina

theplayer
Moderator

2510 berichten

Geplaatst - 12/03/2017 :  18:28:06  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Hallo,

Dat kan wel, maar dan moet je eerst die cd "rippen" en de nummers opslaan als wave.
Daarna kun je ze in de audiorecorder van de Tyros importeren.
De Tyros maakt er dan .audio van.
Die kan hij dan weer wel afspelen.
Groetjes,




Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
Ga naar mijn Tyrossite
Ga naar bovenaan de pagina

g.holland8@upcmail.nl
New Member

21 berichten

Geplaatst - 13/03/2017 :  11:11:41  Toon profiel  Reageer met citaat
Dankje wel. Ga ik proberen.
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Oostendorp Keyboard Forum © 2017 Oostendorp Muziek B.V. Ga naar begin van deze pagina
 Image Forums 2001 Snitz Forums 2000