Oostendorp Keyboard Forum
Oostendorp Keyboard Forum
Startpagina | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Gebruikers | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

 Alle forums
 Oostendorp Yamaha Genos Forum
 Genos gerelateerde onderwerpen
 Midifiles laden in de genos
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

Genos player
Starting Member

11 berichten

Geplaatst - 16/11/2017 :  16:27:29  Toon profiel  Reageer met citaat
ik wil midi files in de genos laden wie weet waar ik kan vinden hoe dat moet

Ad

Genos player
Starting Member

11 berichten

Geplaatst - 16/11/2017 :  16:37:26  Toon profiel  Reageer met citaat
Ik zie op mijn pc dat er wel midifiles op de stic staan maar via de Genos zie ik er niets in staan hoe kan dat

Ad
Ga naar bovenaan de pagina

Audyaplayer
New Member

47 berichten

Geplaatst - 16/11/2017 :  16:46:34  Toon profiel  Reageer met citaat
Moet je kijken Ad,boven in het scherm zit een schuifje,AUDIO/MIDI,zal waarschijnlijk op AUDIO staan,schuif naar midi en dan zie jeje files
Ga naar bovenaan de pagina

Genos player
Starting Member

11 berichten

Geplaatst - 16/11/2017 :  19:29:04  Toon profiel  Reageer met citaat
Beste Audyaplayer super bedankt het werkt interdaad .

Nu kan ik ze afspelen , maar wat ik nog niet zie de tekst en de noten die zag ik bij de tyros 5 altijd wel ( ik heb orginele midi’s van 2016 / 2017 )


Ad
Ga naar bovenaan de pagina

Audyaplayer
New Member

47 berichten

Geplaatst - 17/11/2017 :  07:28:20  Toon profiel  Reageer met citaat
Dat zit onder het knopje SONG aan de de rechterzijde,(groepje van 6 knoppen,wit)druk daarop en dan krijg je het scherm te zien van zowel song A en song B,in dat scherm zie je onderaan LYRICS staan,druk erop en je hebt je tekst,Genos heeft Song B(jou vraag) voor midifiles toegewezen,daar staat ook SCORE(noten)in.Song A kun je gebruiken voor AUDIOFILES Ad,als je daarmee werkt.Je kunt het scherm ook omdraaien,maar dan moet je het audioknopje bovenin verschuiven,dan wordt SONG A MIDI,en SONG B AUDIO.JE kunt ook nog de tekst en score onder de ASSINGNEBLE knoppen toewijzen(die zitten eronder)voor sneller je tekst en score op te roepen als je dat makkelijker vindt.

Bewerkt door Audyaplayer op 17/11/2017 07:33:53
Ga naar bovenaan de pagina

Genos player
Starting Member

11 berichten

Geplaatst - 17/11/2017 :  18:55:33  Toon profiel  Reageer met citaat
Best Audyaplayer,

Weer heel erg bedankt het werk fantaschtisch, dank je wel.

Groetjes Ad

Ad
Ga naar bovenaan de pagina

Pascal Vd Laarschot
Starting Member

1 bericht

Geplaatst - 06/12/2017 :  13:22:47  Toon profiel  Reageer met citaat
Beste ben nieuw hier heb mijn genos nu 1 week in bezit. Maar krijg geen wifi verbinding tussen ipad en genos. Wel alle 2 op netwerk gelinkt maar kan veen yamaha apss laden.
Mvg Pascal

Pascal
Ga naar bovenaan de pagina

micdo
Average Member

419 berichten

Geplaatst - 08/01/2018 :  22:19:58  Toon profiel  Reageer met citaat
citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pascal Vd Laarschot

Beste ben nieuw hier heb mijn genos nu 1 week in bezit. Maar krijg geen wifi verbinding tussen ipad en genos. Wel alle 2 op netwerk gelinkt maar kan veen yamaha apss laden.
Mvg Pascal

Pascal



Dag Pascal, welkom op het forum. Jouw vraag gaat niet over het laden van midi of audio files. Mischien kan je de volgende keer een nieuw onderwerp voor zulke vragen starten
Maar goed, je bent niet de enige bij mij werkt de wifi ook niet zoals het hoord. Je kan op de https://nl.yamaha.com via het contactformulier een bericht sturen naar de yamaha helpdesk.
Ik heb zelf al een bericht gestuurd aangaande een 0x80000005 fout in YEM. Ik hoop dat in de aanstaande update dit euvel ook verholpen is.


Misschien wil de moderator hier een nieuw topic van maken waar iedereen in kan posten.

Met een vrolijke noot wordt alles mooier.

Gr. Michel
Ga naar bovenaan de pagina

Jojobui
Starting Member

11 berichten

Geplaatst - 18/09/2018 :  14:38:13  Toon profiel  Reageer met citaat
Ik zie in een bericht dat je song A op midi kan zetten. Heb ik geprobeerd, dat werkt goed in de song player. Maar als je een playlist aanmaakt pakt hij automatisch song B voor midi en dit kan je niet handmatig verzetten. Op zich is dit niet zo erg maar als er ook audio op de Genos staat wordt het wel een probleem.
Dan kiest hij zelf de player. De ene keer wel en de andere keer niet. Dus op een optreden is dit niet handig.
Heeft iemand hier een oplossing voor?
Liefst voor zaterdag want dan is het eerste optreden al.

Jolanda
Ga naar bovenaan de pagina

T-Rossie
Moderator

2521 berichten

Geplaatst - 19/09/2018 :  00:43:53  Toon profiel  Reageer met citaat
Hallo Jolanda, welkom op dit forum!

De basis voor een playlist zijn altijd registraties.
Als je in een registratie een audio-bestand hebt neergezet in player-A en een ander audio bestand in player-B en vervolgens deze registratie toevoegt aaneen playlist dan zullen ze beiden klaargezet worden. Het maakt dan niet uit of je de registratie handmatig oproept of vanuit de playlist.

Het is overigens wél belangrijk dat de registraties zijn opgeslagen met een vinkje (V) in het veld SONG. (Dit venster komt zodra je de MEMORY knop hebt gedrukt)

Ik heb getest op mijn GENOS en een aantal registraties aangemaakt met de volgende combinaties:
REG01 opgeslagen zonder een song in A en B
REG02 met een midifile in A en niets in B
REG03 met een midifile in A en een audiofile in B
REG04 met een audiofile in zowel A als B
REG05 met een audiofile in A en een midifile in B

Genos staat niet toe dat in beide players een midifile wordt gezet, wat logisch is omdat midi-data niet zomaar gemixed kan worden.

Genos reageert zoals verwacht bij handmatige registratie selectie en ook bij aankiezen vanuit een playlist.

Genos kiest dus niet 'zelf' een player zoals je aangeeft.... je bepaalt zélf in welke player files komen te staan.

Ga naar bovenaan de pagina

Jojobui
Starting Member

11 berichten

Geplaatst - 19/09/2018 :  11:48:55  Toon profiel  Reageer met citaat
Hoi

Ik ben er inmiddels achter waarom de Genos dit doet. Ik gebruikte de registraties die rechtstreeks van de T5 kwamen (via onderste USB alles over kunnen zetten) en daarin zijn audios verwerkt. Daar zat het probleem. Dus ben nu bezig met alles handmatig om te zetten en dat lukt perfect. Is alleen veel werk. Maar het komt goed.

Jolanda
Ga naar bovenaan de pagina

T-Rossie
Moderator

2521 berichten

Geplaatst - 19/09/2018 :  13:24:53  Toon profiel  Reageer met citaat
Gelukkig is het 'lek' boven.... succes!
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Oostendorp Keyboard Forum © 2017 Oostendorp Muziek B.V. Ga naar begin van deze pagina
 Image Forums 2001 Snitz Forums 2000