Oostendorp Keyboard Forum
Oostendorp Keyboard Forum
Startpagina | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Gebruikers | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

 Alle forums
 Oostendorp Yamaha Tyros 5 Forum
 Tyros 5 gerelateerde onderwerpen
 SSD van T4 naar T5 / omzetten geheugen
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

Geert55
Starting Member

16 berichten

Geplaatst - 28/11/2017 :  12:17:47  Toon profiel  Reageer met citaat
In mijn T4 heb ik een SSD harddisk zitten. Werkt perfect. Ik wil nu ssd van mijn tyros 4 overzetten in een tyros 5 en de originele hdd terug plaatsen in mijn tyros 4.

Kan dit ?

Tevens heb ik de vraag kan ik het geheugen 1000 mb geloof ik overzetten van mijn tyros 4 naar een tyros 5

tyros2
Senior Member

709 berichten

Geplaatst - 29/11/2017 :  15:27:14  Toon profiel  Reageer met citaat
Hallo Geert.
Wat jij wilt kan allemaal, je kunt de originele schijf weer terugplaatsen in de Tyros4 en de SSD kun je weer in de Tyros5 zetten.
Let wel dat wanneer jij de SSD in de T5 zet dat dan veel instellingen
bv registraties niet meer goed zullen werken en sommige stylen ook niet
vooral als in de registratie gebruik is gemaakt van custom voices, externe stylen multi pads enz enz.
Het geheugen van de T4 kan ook zonder problemen in de T5 geplaatst worden maar ook hier geld dat de T5 de custom voices niet zal zien omdat deze via het programma YEM ingeladen moeten worden.

Muzikale Groet
Henk
Ga naar bovenaan de pagina

T-Rossie
Moderator

2482 berichten

Geplaatst - 29/11/2017 :  16:24:23  Toon profiel  Reageer met citaat
@Geert:
Ik meen me te herinneren dat de USB interface in mijn T5 niet goed samenwerkte met de SSD: Hij werd na een paar minuten in een soort 'slaapstand' gezet waar hij niet meer uitkwam.
Zoek maar eens op "SSD" in de Tyros5 rubriek)

Na het plaatsen van een (niet Yamaha) interface printje in de T5 werkte het uitstekend. Deze vind je in bijv. behuizingen voor een externe schijf. (ca. 15)

Mogelijk treedt het probleem niet op bij je, maar het zou kunnen.

Suc6

Bewerkt door T-Rossie op 29/11/2017 16:32:04
Ga naar bovenaan de pagina

Geert55
Starting Member

16 berichten

Geplaatst - 30/11/2017 :  09:34:28  Toon profiel  Reageer met citaat
Super bedankt voor de nuttige info... Ik ga in ieder geval het geheugen over plaatsen. De SSD laat ik nog even zitten want de originele HD is eigenlijk best wel stil en geeft geen enkel probleem.

Ik heb wel iets vreemd opgemerkt bij mijn Tyros 5

Als ik een registratie maak met daarin een MF. werkt deze super goed tot ik de volumes van upper 1 , 2 en of 3 wijzig. Op dat moment gaat mijn volume zelfs de slider van het volume van de song spontaan zonder aanraking omloog en halveert het volume van de MF... Dit is toch wel heel erg vreemd of niet ??
Ga naar bovenaan de pagina

eddy vanzee
Senior Member

880 berichten

Geplaatst - 30/11/2017 :  11:31:58  Toon profiel  Reageer met citaat
Hallo Geert,
ivm. "MF", waarschijnlijk zit er een sysex in de midifile
die de controle overneemt.
VrGr
eddy vanzee
Ga naar bovenaan de pagina

Geert55
Starting Member

16 berichten

Geplaatst - 14/12/2017 :  13:22:35  Toon profiel  Reageer met citaat
Even als reactie SSD zonder enig probleem geplaatst werkt als een zonnetje


gr geert
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Oostendorp Keyboard Forum © 2017 Oostendorp Muziek B.V. Ga naar begin van deze pagina
 Image Forums 2001 Snitz Forums 2000