Oostendorp Keyboard Forum
Oostendorp Keyboard Forum
Startpagina | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Gebruikers | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

 Alle forums
 Oostendorp Yamaha Genos Forum
 Genos2 gerelateerde onderwerpen
 DX7 pack en complete pack in Yem zetten
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Volgende pagina
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp
Pagina: van 2

Ronny
Average Member

363 berichten

Geplaatst - 22/11/2023 :  21:44:21  Toon profiel  Reageer met citaat
Kan iemand me zeggen hoe je de DX7 en complete pack in YEM kan zetten?

Alvast bedankt.
Ronny

T-Rossie
Moderator

3156 berichten

Geplaatst - 22/11/2023 :  22:46:46  Toon profiel  Reageer met citaat
Ja, dat kan ik:
YEM 2.10 is nog niet in orde en loopt vast zodra hij wordt gebruikt in combinatie met GENOS2. Het wachten is op YEM 2.11

Zonder YEM kun je de packs één voor één installeren door de .cpi file op een stick te zetten en vervolgens via Menu2 --> Expansion --> Pack installation uit te voeren.

Het is dus één van de twee. (Complete Pack óf DX7)
Ga naar bovenaan de pagina

Ronny
Average Member

363 berichten

Geplaatst - 22/11/2023 :  23:07:01  Toon profiel  Reageer met citaat
Dank je wel voor de duidelijke info Roel .
Ga naar bovenaan de pagina

micdo
Senior Member

526 berichten

Geplaatst - 03/12/2023 :  08:33:46  Toon profiel  Reageer met citaat
Goede morgen Keyboard vrienden,

Ik heb net in windows 11 de laatste Yem versie geïnstalleerd.
Gisteren avond gedownload. V2.10.0
Zowel de Genos2 als de laptop verboden via het zelfde wifi netwerk.
zowel het keyboard als de DX7 en Genos Complete pack ingeladen.
Verzonden naar de Genos2. Yem werkte probleemloos. Geheugen op de Genos werd geformatteerd en na z'n 3 min. stond het pakket erop.
Dit alles met de firmware 1.01 op de Genos.


Met een vrolijke noot wordt alles mooier.

Gr. Michel
Ga naar bovenaan de pagina

johanleo
Average Member

211 berichten

Geplaatst - 03/12/2023 :  21:04:02  Toon profiel  Reageer met citaat
Ik heb vandaag alle G2 pakketten via YEM 2.10 op de Genos2 kunnen laden. Is probleemloos verlopen!



Genos2
2x Yamaha stagepass 1K en Yamaha BDR10 monitoren

johan
Ga naar bovenaan de pagina

Theo T3
Junior Member

97 berichten

Geplaatst - 07/12/2023 :  17:27:54  Toon profiel  Reageer met citaat
Ik krijg de oude packs er wel op maar kan de dx7 en de complete pack niet erop krijgen krijg een melding dat er te weinig geheugen is en of er een schrijf beveiliging op zit


Yamaha Genos 2 Yamaha Montage M7
Ga naar bovenaan de pagina

T-Rossie
Moderator

3156 berichten

Geplaatst - 07/12/2023 :  17:46:20  Toon profiel  Reageer met citaat
Er zijn nieuwe versies van die twee files. Als je die downloadt en gebruikt dan gaat het goed.
Ga naar bovenaan de pagina

Theo T3
Junior Member

97 berichten

Geplaatst - 07/12/2023 :  22:50:02  Toon profiel  Reageer met citaat
THNX IS GELUKT

Yamaha Genos 2 Yamaha Montage M7
Ga naar bovenaan de pagina

Ronny
Average Member

363 berichten

Geplaatst - 09/12/2023 :  11:49:42  Toon profiel  Reageer met citaat
Zijn er al mensen in geslaagd om zowel de DX7, Genos complete en andere pakken ter zelfde tijd in te laden op de Genos2 ?

Muzikale groeten,
Ronny

Bewerkt door Ronny op 09/12/2023 11:50:13
Ga naar bovenaan de pagina

theplayer
Moderator

2973 berichten

Geplaatst - 09/12/2023 :  13:40:57  Toon profiel  Bezoek de homepagina van theplayer  Reageer met citaat
Ronny,

Kijk even naar het antwoord van T-Rossy aan Theo T3.
Groetjes,




Kennis van je instrument geeft meer zelfvertrouwen!
Ga naar mijn Tyrossite
Ga naar bovenaan de pagina

Ronny
Average Member

363 berichten

Geplaatst - 10/12/2023 :  19:42:29  Toon profiel  Reageer met citaat
Frans,
Ik blijf maar sukkelen hiermee.
Van zodra ik de Dx7 pack samen met de Genos complete pack of met het Entertainer 2016 pack (voor G2) wil inladen wil de Genos2 dit niet doen.
Het saven in YEM 2.10.0 is geen probleem maar de G2 aanvaard het niet .

Nu zou ik graag eens willen weten als er mensen zijn die het DX7 en Genos complete pack wel samen kunnen inladen al dan niet met nog andere G2 geconverteerde packs ?

Bewerkt door Ronny op 10/12/2023 19:44:12
Ga naar bovenaan de pagina

T-Rossie
Moderator

3156 berichten

Geplaatst - 10/12/2023 :  20:05:06  Toon profiel  Reageer met citaat
Bij mij gaat het probleemloos. Ik heb momenteel 9 packs actief.
In eerste instantie bleken de packs DX7 en Complete niet goed, daarom zijn nieuwe versies uitgebracht.
File groottes:
DX7.cpf = 1444 kB
Complete.cpf = 168.632 kB

Zojuist nog via WIFI een installatie uitgevoerd.
Ga naar bovenaan de pagina

Ronny
Average Member

363 berichten

Geplaatst - 10/12/2023 :  20:23:46  Toon profiel  Reageer met citaat
Roel,
Ik zie nu dat mijn DX7 cpf pack maar 908 KB is.Complete 149993 KB cpf .
Ik heb deze nochtans gisteren opnieuw van de Registratiepagina gedownload.
Juist nog eens opnieuw gedownload maar DX7 nog altijd 908 KB ?
Ik kan deze 2 packs ook enkel saven in Yem als CPI of CQI. Die andere packs PPI,PQI,CPI of CQI ??

Kom er helemaal niet meer uit.

Bewerkt door Ronny op 10/12/2023 20:58:46
Ga naar bovenaan de pagina

micdo
Senior Member

526 berichten

Geplaatst - 10/12/2023 :  21:22:24  Toon profiel  Reageer met citaat
Dag Ronny, heb je al eens eerder gewerkt met Yem?
Ik krijg de indruk van niet.

Werk je met Windows of Mac. ?
Ik alleen met Windows versie

Met een vrolijke noot wordt alles mooier.

Gr. Michel
Ga naar bovenaan de pagina

Ronny
Average Member

363 berichten

Geplaatst - 10/12/2023 :  21:42:54  Toon profiel  Reageer met citaat
Dag Michel,

Ik heb bij de Genos 1 ook met Yem gewerkt ( Windows 10).

Hierbij al de stappen die ik nu heb gedaan
1 Yem 2.10.0 op de Laptop gezet
2Instrumentinfo G2 in Yem gezet
3 De 10 geconverteerde Packs voor G2 in Yem geladen + DX7 en Genos compl pack.
4 Drie Packs geselecteerd ( groen vinkje aan) DX7, Genos compl en Entertainer 2016.
5 Opslaan als CPI op USB ( niet in een map)
6 usb in Genos2; Menu ; Packinstall en dan gaat het mis This file cannot be installed to the instrument

Muzikale groeten,Ronny

Bewerkt door Ronny op 10/12/2023 22:05:51
Ga naar bovenaan de pagina

T-Rossie
Moderator

3156 berichten

Geplaatst - 10/12/2023 :  23:59:16  Toon profiel  Reageer met citaat
Je hebt toch wel de Genos2 geselecteerd en niet per ongeluk de Genos?

In mijn YEM zie ik ook nog de Genos staan (linker kolom) Er staan dus 2 keyboards.
Heb je al 's geprobeerd om één vinkje te plaatsen, bijv. eerst de DX7 en kijken of dat goed gaat?
Gaat dit goed, dan alleen de Complete en als laatste alleen de Entertainer.
Bij 1 van de drie zou het probleem moeten opduiken.
De handelingen die je beschrijft lijken gewoon te kloppen.... zo doe ik het ook.

Het zou ook nog aan de USB stick kunnen liggen, probeer eens een andere/kleinere en formatteer hem op Genos2.
Nog een optie is om de overdracht te doen via Wifi.
Ga naar bovenaan de pagina
Pagina: van 2 Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
Volgende pagina
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Oostendorp Keyboard Forum © 2005-2024 Oostendorp Muziek B.V. Ga naar begin van deze pagina
 Image Forums 2001 Snitz Forums 2000