Oostendorp Keyboard Forum
Oostendorp Keyboard Forum
Startpagina | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Gebruikers | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

 Alle forums
 Oostendorp Yamaha Tyros 5 Forum
 Tyros 5 gerelateerde onderwerpen
 Premium Packs laden in de Tyros 5
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Vorige pagina | Volgende pagina
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp
Pagina: van 5

Soneg
Advanced Member

1469 berichten

Geplaatst - 15/12/2013 :  15:10:44  Toon profiel  Bezoek de homepagina van Soneg  Reageer met citaat
Vandaag is het me eindelijk gelukt om voice's /sample van een 3e
partij in de T5 te laden !
Eerst een aparte map gemaakt met mn favoriete samples (uvn bestanden)
en daarna kon ik deze vrij gemakkelijk importeren in de EM (Expansion Manager)

Vervolgens alle pakketten die je wil instaleren op de T5 in EM laden.
Hierna heb ik het bestand op een USb stick opgeslagen (laden gaat dan toch sneller dan via wifi)en vervolgens het pack ge´nstalleerd.


Even laden

En ze staan er in


Soryt

Foto's van schermen hier te vinden >>http://www.mijnalbum.nl/Album=LY8FGMTB
(krijg ze niet geplaatst )
Edit moderator : Je had het 'album' tussen de brackets gezet, ik ben zo vrij geweest om de plaatjes (foto) te plaatsen

Tyros 5

Bewerkt door T-Rossie op 15/12/2013 17:58:04
Ga naar bovenaan de pagina

thewitt
New Member

48 berichten

Geplaatst - 15/12/2013 :  16:23:38  Toon profiel  Reageer met citaat
Vandaag de nieuwe EM geinstalleerd en zie daar mijn packs welke inmiddels op de T5 staan. Heb nu ook een apparte map gemaakt met uvn bestanden op mijn pc maar krijg dit toch niet in de EM zoals doorgegeven in het laatste bericht van vandaag. Graag zou ik willen weten hoe dit is gedaan. Alvast bedankt.

Theo
Ga naar bovenaan de pagina

Soneg
Advanced Member

1469 berichten

Geplaatst - 15/12/2013 :  16:48:33  Toon profiel  Bezoek de homepagina van Soneg  Reageer met citaat
Je kan niet een apart pack instaleren , het moet je complete verzameling pack's zijn (zie mn vorige bericht & de foto's)

Soryt

Tyros 5
Ga naar bovenaan de pagina

ROMANTIKO
Average Member

485 berichten

Geplaatst - 15/12/2013 :  17:02:09  Toon profiel  Reageer met citaat
Hallo SORYT,hartelijk dank voor de goeie informatie,het is mij gelukt,groetjes ROMANTIKO
Ga naar bovenaan de pagina

laakies
Advanced Member

1611 berichten

Geplaatst - 15/12/2013 :  17:40:29  Toon profiel  Bezoek de homepagina van laakies  Reageer met citaat
@Arno,

Hier wordt ik vrolijk van...

Dus je moet eerst op je pc de voices die je wilt gaan exporteren in een mapje op je pc zetten? of kun je ook vauit de EM de selectie maken?

Gr Toine
Tyros 4 xl & M-Audio 61 / KRK VXT4 Monitors
bezoek eens mijn website
www.laakies.nl
Ga naar bovenaan de pagina

Soneg
Advanced Member

1469 berichten

Geplaatst - 15/12/2013 :  17:52:39  Toon profiel  Bezoek de homepagina van Soneg  Reageer met citaat
Toine,

Ja gewoon een mapje met je samples en dan maak je in de EM vanzelf een
mapje aan met welke naam je dan ook wil geven .

Soryt

Tyros 5
Ga naar bovenaan de pagina

T-Rossie
Moderator

2871 berichten

Geplaatst - 15/12/2013 :  18:19:23  Toon profiel  Reageer met citaat
De UVI bestanden moeten ook in dezelfde map gezet worden, deze worden 'herkend' door EM
Ga naar bovenaan de pagina

thewitt
New Member

48 berichten

Geplaatst - 15/12/2013 :  18:27:43  Toon profiel  Reageer met citaat
Heb een map aangemaakt met al mijn uvn bestanden maar helaas werkt het bij mij niet.(Eerst mijn packs gedownlowd)
Zijn er meerdere met dit probleem?
Ga naar bovenaan de pagina

T-Rossie
Moderator

2871 berichten

Geplaatst - 15/12/2013 :  19:35:52  Toon profiel  Reageer met citaat
Je kunt ook ÚÚn of meerdere van de klanken uit een pack kiezen door het totale pack te de-selecteren en daarna de gewenste(n) aan te vinken.
Ga naar bovenaan de pagina

ROMANTIKO
Average Member

485 berichten

Geplaatst - 15/12/2013 :  20:14:43  Toon profiel  Reageer met citaat
NIEUWE VRAAG/IK HEB MIJN VOLLEDIGE MAP VOICES(110 stuks) OP MIJN T5 GELAATSTzonder probleem,maar kan ik nu ook de voices die ik niet meer gebruik deleten op mijn t5 of moet ik dit doen via de expancian manager en dan alles herinladen??groetjes ROMANTIKO
Ga naar bovenaan de pagina

Ruud
Advanced Member

1972 berichten

Geplaatst - 15/12/2013 :  20:47:05  Toon profiel  Reageer met citaat
Binnen Expansion Manager bepaal je wat er in de T5 wordt geladen.
Daar dus selecteren of het vinkje weghalen en vervolgens opnieuw als nieuwe Pack installeren.

Groet,
Ruud
Ga naar bovenaan de pagina

tyro
Advanced Member

1360 berichten

Geplaatst - 15/12/2013 :  20:53:03  Toon profiel  Reageer met citaat
Als ik het goed begrijp moet er in elke map de bijbehorende *.UVI bestand staan.
Kan iemand mij dit bevestigen.

@Theo, dit kan in jouw ook het geval zijn dat er geen UVI bestand bij zit.

Staat de UVI bestanden voor custom voice library?

Als dit het geval is, kan ik dan alleen mijn user drum CVD bestanden in een Tyros 4 laden en dan de het UVI er ook bij opslaan.
Is er iemand die dit voor mij zou willen doen?

Ik heb mijn user drum CVD bestanden in een map ooit opgeslagen.
Maar in deze map staat geen UVI bestand.
Dus deze map kan ik niet importeren in YEM. (Yamaha Expansion Manager)

Wanneer ik deze custom drum CVD bestanden bij een andere map bij in kop´eer en in YEM het UVI bestand selecteer krijg ik een fout melding.
De overige bestanden in die map uitgezonderd de user drum CVD bestanden worden wel ge´mporteerd.

Tip: Je kan in de PC verkenner zoeken (bij windows XP, Windows teken +F) op UVI bestanden deze kun je dan wel importeren.

De zoek resultaten UVI bestanden kun je gewoon naar de Yamaha Expansion Manager slepen om deze er in te importeren.

Groeten Wim

Bewerkt door tyro op 15/12/2013 21:02:55
Ga naar bovenaan de pagina

Theo T3
Junior Member

86 berichten

Geplaatst - 15/12/2013 :  23:13:07  Toon profiel  Reageer met citaat
Bij mij loopt die ook nu viel me wel op dat de geen Yamaha samples qua mb,s niet kleiner worden zoals de orginele premium packs

grtzz Theo

Tyros5-76 Roland G70 Wharfedale active Titan8
Ga naar bovenaan de pagina

thewitt
New Member

48 berichten

Geplaatst - 16/12/2013 :  11:09:03  Toon profiel  Reageer met citaat
Bij mij zijn het uvn bestanden en geen uvi. Daarom zal het wel niet in de EM komen. Kan iemand mij dit verklaren. B.v.d.
Ga naar bovenaan de pagina

ROMANTIKO
Average Member

485 berichten

Geplaatst - 16/12/2013 :  16:58:19  Toon profiel  Reageer met citaat
OK RUUD?BEDANKT VOOR DE VLUGGE REAKTIE?IK HAD HET TELAAT OPGEMERKT IN MIJN EXPANCIAN MANAGER DAT JE ZE KON AANVINKEN OF NIET?DUS STAAN ZE NU ALLEMAAL OP MIJN T5!! geen probleem voorlopig plaats genoeg!alvast bedankt,gr ROMANTIKO
Ga naar bovenaan de pagina
Pagina: van 5 Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
Vorige pagina | Volgende pagina
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Oostendorp Keyboard Forum © 2017 Oostendorp Muziek B.V. Ga naar begin van deze pagina
 Image Forums 2001 Snitz Forums 2000